Kuvaus

Tätä valikoimamme suosituinta tuotetta kannattaa kokeilla erilaisille hiuspohjan ongelmille, kuten kutina, hilse ja ärtynyt hiuspohja. Monet asiakkaamme ovat saaneet avun hiuspohjan ongelmiin tämän shampoopalan myötä. Sisältää hiuspohjaa ja hiuksia hoitavaa kylmäpuristettua hamppuöljyä, rauhoittavaa nokkosta sekä erityisesti hiuspohjan ongelmille suunnitellun sekoituksen eteerisiä öljyjä. Sopii kaikentyyppisille hiuksille, mutta ei kuitenkaan kovin rasvoittuville hiuksille. Jos hiuksesi ovat rasvoittuvat, kannattaa valita Teepuu shampoopala.

Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen, se on tehty luomukasviöljyistä, – yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä. Siitä ei jää muovipulloa jätteeksi.

Lisätietoja tuotteesta

Tuotetietoja ei lisätty

Ainesosat

Tuotetietoja ei lisätty

1 arvio tuotteelle Shampoopala Hamppu-Turve

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    sampo

    Erittäin hyvä tuote etenkin kuivalle päänahalle.

    Ensimmäisen pesukerran jälkeen hiukset tuntuivat oudon puhtailta ja päänahka todella hyvältä. Huomasin myös etteivät hiukseni rasvoittuneet enää yhtä nopeasti kuin aiemmin käyttämälläni shampoolla, joten pesukertojen tarve väheni merkittävästi.

    Noin kahden kuukauden käyttökokemuksen jälkeen olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *