Kuvaus

Shampoopala rasvoittuville hiuksille. Sisältää talineritystä tasapainottavaa teepuu öljyä ja hiuspohjaa sekä ihoa puhdistavia rosmariinin sekä piparmintun yrttejä. Pesee puhtaaksi tehokkaasti ja pidentää pesukertojen väliä. Kokeile myös päänahan ongelmille. Ryhdistää ja tekee hiukset ilmaviksi ja kiiltäviksi.

Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen, se on tehty luomukasviöljyistä, – yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä. Siitä ei jää muovipulloa jätteeksi.

Lisätietoja tuotteesta

Tuotetietoja ei lisätty

Ainesosat

Tuotetietoja ei lisätty

1 arvio tuotteelle Shampoopala Teepuu

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Elina Vikman

    Aiemmin pesin hiukset joka toinen päivä – näin teen edelleen palasaippuan kanssa. Mutta välillä kun käytän muuta nestemäistä shampoota tarvitsee pestä vain 3-4 päivän välein. Tämä tuote todella rauhoitti hiuspohjan. Minun ei myöskään tarvitse enää käyttää hoitoainetta ja hiukseni on tuuheat!! Alku vaati totuttelua kuten ohjeissakin sanottiin, jopa 10 pesukertaa mutta sitten hiukset tottuivat ja en enää vaihda tavalliseen shampooseen! Tämä on myös ympäristöystävällinen valinta!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *