Sovellus

 

Suosituimmat


Kookos&Sitruuna Himalajansuolakuorinta 300g
Normaalihinta 23,60 €
18,90 € (1 kg = 63,00 €)
Vanilja-Appelsiini Himalajansuolakuorinta 300g
Normaalihinta 23,60 €
18,90 € (1 kg = 63,00 €)
Piparminttu vartalokuorinta 300g
Normaalihinta 23,60 €
18,90 € (1 kg = 63,00 €)
Uusi
Lime&Mansikka Himalajansuolakuorinta 300g
23,60 € (1 kg = 78,67 €)

Tervetuloa

Superrravintoa_ihollesi.jpg

Se mitä laitat ihollesi on meille tärkeää. Puhtaat, ravintorikkaat ja aidot raaka-aineet varmistavat ihosi kauneuden ja pehmeyden. Me emme lisää tuotteisiimme mitään ylimääräisiä ainesosia emmekä myöskään poista niistä mitään luonnollista ja kauneudelle tärkeää.

Tuotteemme ovat koostumukseltaan tiivistemäisessä muodossa. Useimmissa voiteissamme ei ole lainkaan vettä, joten ne ovat todella riittoisia ja täynnä vaikuttavia aineita. Todella pieni määrä tuotetta riittää hoitamaan ja kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Ihollesi päätyy vain todellista, puhdasta superravintoa luonnosta joka näkyy ja tuntuu pehmeänä, sileänä ja terveenä ihona.

Tuotteemme valmistetaan alusta loppuun Suomessa, ehdottoman tarkkoja luonnonkosmetiikan laatustandardeja noudattaen. Jokainen tuotteemme on valmistettu yksilöllisesti ihmiseltä ihmiselle - meiltä sinulle. Sinun ei siis tarvitse pohtia mistä tuote on peräisin, onko siinä kaikki ihosi tarvitsemat ravinteet tai miten se on tuotettu. Me huolehdimme näistä asioista puolestasi.

Lämpimästi tervetuloa Flown maailmaan!

 

 

 

jaelleenmyyjaet.jpg


proluonnonkosmetiikka_logo.jpg

Flow on Pro luonnonkosmetiikka Ry:n jäsen